behandlingar

Fillers

Fillers

Läppförstoring ger ett snabbt och naturligt resultat. 

 

Förstoring av läpparna är en av de mest bokade injektionsbehandlingarna. Idag kan man med så kallad fillers skapa fylligare större läppar som samtidigt ser naturliga ut. Många som önskar göra en läppförstoring har smala eller tunna läppar redan från början alternativt har man mist volym och fasthet i sina läppar med åren. Att med hjälp av fillers ändra utseende eller bygga volym i läpparna är idag både vanligt och mer accepterat än tidigare.

 

På iClinic använder vi bland annat Revanesse produktfamilj, som är en samling injicerbar fillers-behandling som används för att behandla hela ansiktet.

Linjen har utvecklats för att jämna ut fina linjer och rynkor, skulpturera ansiktet och föryngra utseendet på huden, vilket får huden att se mer ungdomlig och jämn ut.

Varför fillers?

ÖKAR SPÄNST

Fillers efterliknar kroppens egen hyaluronsyra och är en gel som är framtagen på kemisk väg. När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av detta bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Behandlingsområden med fillers är tex att ge läpparna en tydligare kontur, och /eller öka volym i läpparna. Man kan man dra upp sura mungipor, fylla ut “argrynkan” (glabella) mellan ögonen samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen (nasolabialveck).

ÖVRIGA OMRÅDEN

Dessa behandlingsområden är de vanligaste men man kan även skulptera kindben, öka volym i kinder samt ge huden ökad spänst och fukt genom att ge boosterinjektioner.

ICKE PERMANENT

Hyaluronsyra är en icke-permanent filler som bryts ner och försvinner precis som kroppens egna hyaluronsyra.

Vi erbjuder flera effektiva fillers-behandlingar såsom ansiktsskulpturering och Fillers.

Välkommen att boka en tid idag!

Vad ska jag tänka på?

För att resultatet av din behandling ska bli bästa möjliga finns det ett par saker du behöver tänka på både före och efter din behandling med fillers.
Före behandling
  • Du får inte ha någon pågående herpesinfektion i kroppen eller runt injektionsområdet.
  • Du får inte vara gravid eller amma.
  • Om du äter Magnecyl, Ipren eller liknande kan lättare blåmärken uppstå runt injektionsområdet.
Efter behandling
  • Du kan inte utföra peeling eller massage av ansiktet samma dag.
  • Du kan inte basta samma dag.
  • Du får inte sminka dig eller röra vid det behandlade området de närmaste 6 timmarna efter behandling.

Boka behandling med fillers

Mer information kommer snart.

BlommaBlomma