Näsoperation utan kirurgi

Vill du forma din näsa? Hos oss kan du genomföra en enklare näsoperation utan kirurgi för att jämna till näsan, göra den lite rakare, göra den mer markant eller för att skapa en smalare nästipp. Oavsett vilken typ av näsform du eftersträvar är nästan allt möjligt med de fillers vi använder vid behandling.

näsoperation utan kirurgi

Varför näskorrigering?

Behandlingsområden

Vi använder filler på flera olika områden och problem vid näsan. Exempelvis kan man korrigera av små ojämnheter, räta upp en skadad eller sned näsa eller bygga om en platt näsform till en mer rak form. Det är även möjligt att jämna ut knölar, en krokig näsa eller att lyfta nästippen.

Hur går behandlingen till?

En näskorrigering är inte bara enkel utan även snabb. Det brukar sällan ta mer än 40 minuter. Fillerbehandling i näsan innefattar mycket små risker för några svåra komplikationer eller biverkningar. Behandlingen är även smärtfri.

Hur lång är effekten?

Behandlingens resultat kvarstår i ca 9-12 månader. Efter denna period rekommenderar vi att du genomför behandlingen igen.

stockholm näskorrigering

Boka direkt

Boka idag. Få drömnäsan imorgon.

Vi erbjuder både ett litet näslyft och ett större näslyft beroende på vilket resultat du önskar uppnå. Välkommen att boka en tid idag.

Boka nu